Kaashandel Online kaas kopen


Goudse Kaas omdat genot nauwelijks grenzen heeft! De kaasmaker groeide op onder een rook van kaasstad Gouda. Deze zag dat de dorpen in dit jonge Flevoland zichzelf langzaam doch zeker ontwikkelden en greep een mogelijkheid om die nieuwe markt te bedienen. Een Kaashandel was geboren. Sinds een jaren zeventig is Een Kaashandel een begrip op een markten betreffende Flevoland met ons ruim collectie aan Goudse kaas boerenkaas komijnekaas en Friese Nagelkaas.
Tegenwoordig ogen ze op meer dan tien markten in Holland. Met passie en hard werken bijdragen zij een Kaashandel op innovatieve handelwijze. Sinds veel jaar bestaan zij een trotse eigenaren aangaande een populaire websites www. Goudse Kaas Shop. nl en www. Kaasfondue Shop. nl. Op deze methode weten ze ook de zakelijke indien particuliere markt thuis en in Europa te bereiken.

Klik op deze plaats voor de contact informatie en bekijk op deze plaats onze bedrijfsfilm tarieven.


Het bijzondere van Goudse Kaas is het bedrijven en particulieren een typisch Hollandse producten zoals Goudse kaas verse stroopwafels gedroogde worst bloembollen kaasschaven en fonduepannen mogen bestellen. Via een website mogen ook kerstpakketten op maat worden vervaardigd. Een afhandeling en verzending wordt perfect door Goudse Kaas dagelijks. Veilige Hollandse geschenken betreffende ons grote nostalgische waarde aankomen zo wegens iedereen in handbereik.
Betreffende Goudse Kaas bent u overal ter aarde een beetje thuis. Via www. Goudse Kaas Shop. nl kan zijn het mogelijk teneinde verdere dan 250 soorten kaas vers met dit mes te bestellen. De bestelling is vacuum verpakt en zo nodig voorzien betreffende ons bijzondere coolpack. Hoewel kaas echt anti temperatuurwisselingen kan zorgt een coolpack ervoor dat de kaas continu gekoeld blijft.Betaling is geoorloofd via i Deal creditcard overboeking. Ondernemers mogen ook op rekening bestellen. Verzending zal via Post NL. kaas Vanzelfsprekend kunt u tijdens een verzending de pakket volgen via track and trace.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *